Bäddsoffa med divan


Varje bäddsoffa med divan tillgänglig i vårt erbjudande är mycket populär bland ägare av små och mysiga lägenheter. Denna möbel fungerar både som en soffa och en säng. Den är mycket användbar till vardags och när du har ett oväntat besök och vill övernatta dina gäster. Möbelföretaget Lenort inbjuder till sidan.

Hemstädning i Stockholm


Om du har bytt bostad och väntar på dig Hemstädning och Stockholm, kan vi hjälpa dig med detta. Med oss kommer allt att vara på plats, och hela huset kommer att vara ren och redo att flytta. Vi är övertygade om att vårt samarbete kommer att vara för dig att fullt lönsamma och du kommer att vilja använda våra tjänster vid flera tillfällen. Hemstädning och Stockholm är den där specialister från vårt företag som de vet bäst - sällar sig till nöjda kunder och se själv.

Solskyddsprodukter

Vi erbjuder estetiska rullgardiner och jalusier
Förutom ett brett utbud av produkter för fönstersnickeri erbjuder vi okcså nödvändiga fönstertillbehör som solskyddsprodukter. I vårt erbjudande finns olika typer av jalusier, rullgardiner, plisséer, myggnät och markiser. De är både hållbara och funktionella. Med hjälp av dem kan man enkelt justera ljuset som kommer in i rum.