kartonger

kartonger
Vi erbjuder förpackningar i både wellkartong och solid kartong. Wellkartong är mycket slitstark och används oftast i förpackningar för t. ex. bräckliga föremål. Solid kartong finns i olika tjocklekar. Tack vare att den är mycket flexibel kan den användas som separation av varor i förpackningen, så att de inte skadas under transporten.

Transfertryck

PrintUnion
Vill du ha högkvalitativ grafik eller text på dina sportkläder eller vanliga T-shirts och tröjor? Företaget använder främst transfertryck i sin verksamhet vilket gör det möjligt att överföra designen till tyget på ett hållbart och mycket estetiskt sätt. Märkning av kläder för olika användningsområden är ett alternativ som ger möjlighet att införa många modifieringar. Lösningen gör det möjligt att maskintvätta kläderna.

Konferens i Jämtland

Konferens i Jämtland
Söker du inspiration och nya perspektiv är det värt att ha konferenser i Jämtland. Regionen, som är känd för sina vackra landskap, håller på att bli en utmärkt bakgrund för expertmöten där innovation kombineras med naturens harmoni. En perfekt plats för studier och avkoppling. Vi erbjuder uthyrning av konferensrum.