billiga kontorsbodar

Modernt kontor till ett attraktivt
Mycket ljus, separata rum och rätt temperatur – och allt det här till ett mycket attraktivt pris! Våra billiga kontorsbodar är själva kvintessensen av modern design. Genom att tillämpa innovativ teknik kan vi erbjuda alla berörda parter optimala arbetsförhållanden i en stålkonstruktion av hög kvalitet. Alla objekt är försedda med utmärkt värmeisolering, så de är mycket energisnåla även på vintern. Lokaler av denna typ används ofta både på ett fast ställe och för tillfälliga uppställ i fält – gör din beställning redan idag.

kartonger

kartonger
Vi erbjuder förpackningar i både wellkartong och solid kartong. Wellkartong är mycket slitstark och används oftast i förpackningar för t. ex. bräckliga föremål. Solid kartong finns i olika tjocklekar. Tack vare att den är mycket flexibel kan den användas som separation av varor i förpackningen, så att de inte skadas under transporten.

Transfertryck

PrintUnion
Vill du ha högkvalitativ grafik eller text på dina sportkläder eller vanliga T-shirts och tröjor? Företaget använder främst transfertryck i sin verksamhet vilket gör det möjligt att överföra designen till tyget på ett hållbart och mycket estetiskt sätt. Märkning av kläder för olika användningsområden är ett alternativ som ger möjlighet att införa många modifieringar. Lösningen gör det möjligt att maskintvätta kläderna.

Konferens i Jämtland

Konferens i Jämtland
Söker du inspiration och nya perspektiv är det värt att ha konferenser i Jämtland. Regionen, som är känd för sina vackra landskap, håller på att bli en utmärkt bakgrund för expertmöten där innovation kombineras med naturens harmoni. En perfekt plats för studier och avkoppling. Vi erbjuder uthyrning av konferensrum.